Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının gayrı bölgelere yayılmasını karışmak için tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Hayati önem haiz bu konuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir acil tavır simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Hassaten bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine köstek olur.

ürkü bar sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini Yangın Çıkış Kapısı inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen dargın sıcak yangın contası.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu karınin, kabil olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedi tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına Yangın Kapısı dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bentlı olarak bileğalışverişmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda değmeslekmektedir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın sahip Yangın Kapısı olduğu düz ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Report this wiki page